Így lesz tele a foglaltsági naptárad – nemcsak a főszezonban – 2022

Legyen teltházad minden szezonban!

Online marketingtanfolyam kis szállásoknak, vendégházaknak

Büszke vagy gyönyörű szállásodra, vendégházadra, de lehetne nagyobb a foglaltság? Azt gondolod, hogy erre az az egyedüli megoldás, ha lejjebb viszed az áraidat? A vendéglátásban profi vagy, de a szállásod népszerűsítéséhez, a marketinghez nem igazán értesz, és kedved sincs hozzá?

Nekünk a marketing és az utazás is a szenvedélyünk,

és egy egyedülálló képzésen megmutatjuk Neked,

hogyan növelheted vendégeid számát.

.

 • Tudjuk, hogy nincs mögötted marketingosztály, hogy nem tudsz sokat költeni marketingre. Talán már csalódtál is hirdetésekben, ígéretesnek látszó lehetőségekben.

 • Tudjuk, hogy gyakorlati, kézzelfogható tanácsokra van szükséged, amelyeket azonnal hasznosítani tudsz, mert nincs időd elméleti blablákra, és még szállásod egyéb ügyeit is intézed.

Ez az online marketingtanfolyam az első olyan Magyarországon, amely kifejezetten az olyan kis szállások, vendégházak népszerűsítését segíti, mint a Tiéd. Még mindig kevés vendégház foglalkozik marketinggel, így igazi versenyelőnyt jelenthet, ha Te megszerzed ezt a tudást.

Kérem a tanfolyamot

  A fenti gombra kattintva egy megrendelőfelületre jutsz. Kérjük, add meg az adataidat, küldünk egy levelet az utalási részletekkel, és miután megérkezett a tanfolyam díja, eljuttatjuk Hozzád a tanfolyam-csomagot az általad választott módon.

A címlapon a Tulipános Porta és Vendégház Dinnyésről (www.tulipanosporta.hu)

Erről (is) lesz szó

 

Ezt tanulhatod meg a tanfolyamon:

- Megtudhatod, hogy melyik az a 3 hirdetési forma, ami igazi eredményeket hoz, arányosan a legkisebb ráfordítással (sőt! az egyik ingyenes). És mik azok, amikre semmiképp ne költs.

- Felépítjük azt a rendszert, ami már másnaptól elkezdi hozni az érdeklődőketés a vendégeket, - és utána éveken át.

- Kiderül, hogyan tudsz akár a legmenőbb magazinokba is bekerülni, ehhez konkrét mintalevelet is kapsz, amit a sajtókapcsolatok felvételéhez használni tudsz.

- Megnézzük, hogyan használd a Facebookot a szállásod népszerűsítésére, miket és milyen sűrűn posztolj. Kitérünk arra is, hogyan érd el, hogy a fontos posztokat sokan lássák. Konkrét témaötleteket is kapsz, nemcsak ehhez, hanem a bloghoz is, hogy ne legyen teher, hogy miről írj.

- Nagyon fontos, hogy foglalkozunk a szállásod weboldalával: a felmérések szerint az érdeklődők 90%-ának fontos a szállás weboldala, a 60% azonban nem találja ezeket jónak. Megismerheted azokat az alapelveket, amiket követve az érdeklődőkből vendég lesz a honlapodon.

- Kitaláljuk, milyen témára építsd a vendégházad reklámját, hogy pontosan azokat a típusú vendégeket csábítsd oda, akiket szeretnél. Pofonegyszerű és ingyenes módszereket kapsz arra, hogy tudsz más lenni, mint a környékbeli szállások, és kevés anyagi ráfordítással akár „luxus-szolgáltatásokat” is nyújtani.

- Megnézzük, mi az, amitől vendégeid nagyobb számban térnek vissza, és másnak is ajánlják majd a szállásod - ezzel ingyenes szájreklámot biztosítva Neked. Megtudod, hogy mit csinálj, hogy a holtszezonban is jöjjenek, és a rossz időben se menjenek el.

- Megnézzük, hogyan bizonyosodj meg arról, hogy egy alvállalkozó, tanácsadó megbízható, és szakmailag kiváló-e. Eláruljuk, miket kell kérdezned és mondanod ahhoz, hogy ne csalódj az eredményben.

 

A tananyagot egy munkafüzet egészíti ki, sok-sok segítséggel, minta-emailekkel, ötletekkel, hogy könnyen a saját vendégházadra szabhasd a tanultakat. Ennek része a 10x5 témaötlet a Facebookra, hírlevélbe, blogra című tanulmány, hogy soha többet ne kelljen azon merengened, hogy miről írj.

 Nincsenek idegen kifejezések, elmélet, általános marketing, mellébeszélés,

Nincsenek idegen kifejezések, elmélet, általános marketing, mellébeszélés.

Csakis 100% gyakorlat, és kifejezetten kis szállásokra szabott tanácsok.

 Jól hangzik, kérem a tanfolyamot.

A fenti gombra kattintva egy megrendelőfelületre jutsz. kérjük, add meg az adataidat, küldünk egy levelet az utalási részletekkel, és miután megérkezett a tanfolyam díja, eljuttatjuk Hozzád a tanfolyam-csomagot az általad választott módon.

Kádár Tímea, a kis szállások marketingmentora

 

KIK TARTJÁK?

A szállásoknak, vendégházaknak szóló online marketingtanfolyam anyagának alapját a Szállás Másképp.hu alapítója, korábbi vezetője, Kádár Tímea dolgozta ki.

 

Timi több mint 15 éve foglalkozik marketinggel, workshopokat tart és konferenciékon ad elő a témában itthon és külföldön. 3 éve kifejezetten kis szállások marketingjét segíti, mert szeretné, ha minél több ember hallana róluk, és bizonyított tény, hogy már néhány egyszerű tipp alkalmazása sokat segíthet. Magyarországon egyedülálló, hogy aszállások célcsoportját, az utazókat is jól ismeri. Több mint 6600 fős Facebook rajongói táborának, rendszeres felméréseinek köszönhetően tudja, hogy mit szeretnek az utazók és mit nem, hogyan keresnek szállást, és mit tartanak fontosnak. Az elmúlt években több százan fordultak hozzá utazási és szállástanácsért, így megspórolva Neked a piackutatást, első kézből kapod meg ezt az értékes - és néha meglepő -  információt.

A tanfolyamot a weboldal jelenlegi vezetői, Nagy-Brieger Éva és Kovács Viktória teszik elérhetővé számodra, akik szintén szívesen osztják meg veled szállásmarketinggel kapcsolatos tudásukat.

 

Nagy-Brieger Éva – a Szállás Másképp.hu vezetője

 

Az utazásmániás Vica újságíró végzettségű, a sajtóban töltött évei után több marketingügynökségeknél is pallérozta marketingtudását, majd operatív vezetőként dolgozott a piacvezető hazai tartalommarketing-ügynökségnél. Az utazás iránti szenvedélye élete első munkahelyén, egy utazási irodában kezdődött. Azt a brutális kitartást és elementáris szervezőképességet, amivel a marketing világa felruházta, új szenvedélyénél, a Szállás Másképp.hu oldal vezetésénél és a te marketingtevékenységed megtervezésénél is hasznosítja.

 

Kovács Viktória – a Szállás Másképp.hu vezetője

 

Viki már 14 évesen tudta, hogy az idegenforgalomban a helye. 21 évesen idegenforgalmi szakmenedzserként végzett, később idegenvezetőként szerzett értékes tapasztalatokat. Vicával a marketing területén keresztezték egymást útjaik, mivel a tartalommarketing-ügynökségen, Vica operatív vezető volt, Viki kreatív vezetőként dolgozott. Viki a Szállás Másképp.hu vezetése mellett jelenleg is aktívan dolgozik idegenvezetőként a világ több pontján is. Marketinges tapasztalata mellett naprakész idegenvezetői tudása is felbecsülhetetlen.

Rendeld meg a tanfolyamot most, vagy a versenytársad teszi meg:

Kérem a tanfolyamot

A fenti gombra kattintva egy megrendelőfelületre jutsz. Kérjük, add meg az adataidat, küldünk egy levelet az utalási részletekkel, és miután megérkezett a tanfolyam díja, eljuttatjuk Hozzád a tanfolyam-csomagot az általad választott módon.

Magát dicsérni mindenki tudja, ezt mondták mások Timi tanácsadásáról:

Nézd meg, hogyan segített a tanfolyam másoknak:

"Kedves Timi,

Nagyon köszönöm a tanácsaid, amiket a lakásunk kiadásával kapcsolatban adtál Nekem egy tanácsadás keretében. Sok használható tanácsot, ötletet kaptam, amiket fel is használtam a weboldal és a marketing stratégia kialakítása során. Külön köszönet, hogy segítettél az alapkoncepció kitalálásában, valamint, hogy azonnal használható, egyedi tippeket is adtál a vendégek érdeklődésének a felkeltéséhez, és speciális kiszolgálásához.
Nagyon hasznos és személyes volt a konzultációnk, jövőre ismét igénylem majd, hogy a tovább lépéshez is kaphassak Tőled segítséget.”

Bekecs Szilvia, Organic Home (cityapartmentbudapest.com)

"Évekkel ezelőtt megfogalmazódott az ötlet, hogy Beregszásznak kell egy olyan Vendégház, ami távol esik a város zajától, minden forgalmasabb úttól. Első webes megjelenésünk alkalmával, néhány fotót készítettünk, és kitettük a helyi szállás-portál honlapjára. Ahogy teltek az évek, éreztük, hogy ennél többre van szükségünk. Ez év májusában kerestem meg e-mailen keresztül Kádár Tímeát.

Leírtam a történetünket és a kívánságainkat, mellékeltem azt a honlap címet, ahol akkor láthatóak voltunk (így képeket is látott a szállásról). Nagyon izgatott voltam, hogy ennyi információ elegendő lesz-e neki, ahhoz, hogy tiszta képet lásson, és olyan tanácsokkal tudjon szolgálni, amik megfelelnek a mi elképzeléseinknek is. Nem telt bele egy hét és jött a válasz.

Először azon lepődtem meg, hogy olyan terjedelmes választ kaptam, hogy nem láttam a végét. Elkezdtem olvasni, és csak olvastam, olvastam. Olyan konkrét információk, tanácsok és meglátások voltak leírva, hogy első olvasásra nem is tudtam felfogni. Második olvasatra tudtam közelebb kerülni a leírtakhoz.

Az általunk feltett kérdéseken túl, egy sokkal szélesebb megvalósítási tervet kaptunk. Ami nem csak a honlap megtervezéséhez szükséges iránymutatásokat tartalmazta, hanem egy hosszútávú marketing tervet is.

Az első dolog, amit azonnal meg kellett valósítanom a Tímea tanácsai alapján az a honlap. Aztán jött a többi tanács megvalósítása pontról pontra. Nem volt egyszerű kivitelezni. De éreztük, hogy ezt meg kell csinálnunk.

Tímeának sikerült olyan személyre szabott tanácsokat összeállítani, ami teljesen megfelelt azoknak az elképzeléseknek, amit mi szerettünk volna. Csak akkor, még nem tudtuk, hogy melyik végéről, és hogyan fogjunk hozzá. Azok az iránymutatások, tanácsok, amit kaptunk nagyon hasznosak voltak, és tele volt gyakorlati meglátással. Így ránk csak a kivitelezés maradt. Köszönjük!"

Okszimec Kriszti, Beregszász Vendégház (beregszasz-vendeghaz.org)

"Timivel egy zártkörű vállalkozói csoportban találkoztam egy közösségi portálon, és - akkor még ismeretlenül - segítséget kértem tőle a szálláshelyemmel kapcsolatban. Nagyon érdekes ötletekkel és újszerű szempontokkal támogatta a vállalkozásom beindulását, és ami különösen megható volt számomra: teljes figyelemmel, utánkövetéssel és önzetlenül. Igyekeztem beépíteni a koncepciómba a kiváló ötleteket, amiket Timitől kaptam. Még nem járok az út végén, de már elindultam, és szépen haladok. Timitől nemcsak szakmai segítséget, hanem "emberi támogatást" is kaptam. Csak ajánlani tudom őt minden leendő és gyakorló szállásadónak, mert a szakmai háttere, az elkötelezettsége és a jólelkűsége, no meg a segítőkészsége megérdemli a köszönetnyilvánítást és az ajánlást. Timivel egyszerűen KÖNNYEBBEN elér a siker!"

Gábor Adrienn, Ada apartman (siofokiszallas.dalolo.hu)

"Timi a családjával nyaralt nálam, amikor megjegyezte, hogy sokkal jobba néz ki a ház az életben, mint a kicsi képeken, amik akkor egy közvetítőnél voltak fenn, évi több tízezer forintért. Én nem értek az internethez, de Timi türelmesen és fáradhatatlanul mutogatta a dolgokat, a végén én is belelkesedtem. Megcsinált egy oldalt, fényképekkel, nekem már csak karban kell tartanom, és teljesen ingyenes. Azóta sokkal több új vendégem van, akik az új oldalt és az ottani fényképeket látva jöttek, és a régiek is sokkal többször jönnek vissza. A sors ajándéka volt, hogy Timivel találkoztunk."

Terike néni, Aranyvilla, Felsőtárkány (aranyvilla.blogspot.com)

Ha szeretnél Te is a fenti vendégház-tulajdonosok közé kerülni, kérd a tanfolyamot itt.

Kérem a tanfolyamot

A fenti gombra kattintva egy megrendelőfelületre jutsz. Kérjük, add meg az adataidat, küldünk egy levelet az utalási részletekkel, és miután megérkezett a tanfolyam díja, eljuttatjuk Hozzád a tanfolyam-csomagot az általad választott módon.

Hogyan is zajlik majd mindez:

Tudjuk, hogy a vendégházad körüli teendők és a földrajzi korlátok miatt nehezen tudnál egy élő tréningre elutazni, ezért mindezt egy otthonról is elvégezhető online tanfolyam formájában érheted el. Az egyes leckéket videók tartalmazzák, úgy, hogy Kádár Timi a képernyőn mutat meg minden lépést, így akár meg is állíthatod a felvételt. Egy-egy videó 15-20 perces, tele gyakorlati tippekkel. A leckék végén összefoglaljuk, mi a teendőd, és miután ezeket megcsináltad, jöhet a következő lecke. Saját tempódban haladhatsz, de már akár egy tanács megvalósításával is jobb eredményeket fogsz elérni. Alapvető, felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel könnyen el lehet végezni a tanfolyamot.

A leckék megtekintéséhez egy linket kapsz tőlünk, arra kattintva tudod megnézni a videókat.

A tananyagot egy praktikus munkafüzet egészíti ki, amiben rávezető kérdésekkel, minta-emailekkel, és sok ötlettel segítünk abban, hogy a tanultakat a saját szállásodra szabhasd.

 

Hamarosan látni fogod mindezt a gyakorlatban is, klikkelj ide:

Kérem a tanfolyamot

A fenti gombra kattintva egy megrendelőfelületre jutsz. Kérjük, add meg az adataidat, küldünk egy levelet az utalási részletekkel, és miután megérkezett a tanfolyam díja, eljuttatjuk Hozzád a tanfolyam-csomagot az általad választott módon.

Figyelem: a videók előre rögzített videókat tartalmaznak, amelyek nem konkrétan a Te szállásoddal foglalkoznak, de kifejezetten a hozzád hasonlóakkal, rengeteg gyakorlati példával. 

Mennyit érne meg Neked az, ha érezhetően több vendég jönne a vendégházadba? Mennyit költöttél már olyan hirdetésekre, amelyek nem váltották be a reményeid?

Mennyit érne meg Neked az, ha érezhetően több vendég jönne a vendégházadba? Mennyit költöttél már olyan hirdetésekre, amelyek nem váltották be a reményeid?

Ezzel az online tanfolyammal Te magad leszel képes arra, hogy a segítségünkkel ezt magad is megcsináld. Az online tanfolyam-csomag ára 29.000 Ft +áfa (bruttó 37.973 Ft). Ha megvalósítod, akkor a többszörösét fogod megkeresni, éveken keresztül.

De várj, ez még nem minden, kapsz bónuszt is, ami már önmagában megéri a fenti árat.

 

1. bónusz

A tanfolyamon kifejezetten a kis szállások igényeire koncentrálunk, de van egy ajándékunk, amivel csakis a Te szállásodról lesz szó.

Az első ajándékunk, ami nem kerül semmilyen pluszköltségbe a tanfolyam díján túl egy honlapelemzés, amiben megírjuk, mik az előnyei, pozitívumai a szállásod honlapjának és mit, hogyan kellene javítani rajta.

2. bónusz

A második bónusz egy korábbi, nagyon népszerű tananyag: Több videós tananyag a Facebook marketingről.

Ez nem csak szállásoknak készült, hanem kisvállalkozásoknak, akárcsak a Tiéd, akik mára már könnyedén építik rajongói táborukat.

Ez is ingyenes. 

(Vélemények a Facebook tréningről: "Timivel először egy női vállalkozó képző tréningsorozaton találkoztam, ahol a Facebook felhasználásáról és annak üzleti lehetőségeiről tartott előadást. Lényegre törően, gyakorlatiasan és igazán hasznosan adta át tapasztalatait, tudását. Nagyon jól rendszerezte a tudnivalókat, gyakorlatias példákkal segített, szakértői kritikai észrevételei pedig nagyon fontosak voltak az indulásnál. Köszönettel, Simon Renáta - www.facebook.com/beautik.hu")

 

Ezen kívül küldünk egy 5.000 Ft-os kupont, amelyet a megrendeléstől számított 1 éven belül felhasználhatsz személyes tanácsadásomon.

Tehát, összefoglalva a következőket kapod az online szállásmarketing kurzuson:

 • Egy 20 leckéből álló nagyon gyakorlatias képzést, képernyővideókkal, amivel képes leszel igazán ütős és hatékony stratégiát kialakítani ahhoz, hogy tele legyen a foglaltsági naptárad. (online tudod majd elérni a leckéket, bármikor és bárhányszor meg tudod nézni, korlátlanul elérhető lesz.)
 • a szállásod weboldalának elemzése egy emailes összefoglalóban (emailben küldöm el az összefoglalót egy megadott weboldalról)
 • + egy praktikus munkafüzet tele minta-szövegekkel, minta-emailekkel, ötletekkel a Facebook-posztjaidhoz, blogbejegyzéseidhez. (emailben küldöm el, ki lehet nyomtatni). Ennek része a 10x5 témaötlet a Facebookra, hírlevélbe, blogra című tanulmány, hogy soha többet ne kelljen azon merengened, hogy miről írj.
 • + egy 5000 Ft értékű kupon, amit a tanfolyam elvégzése után egy évig beválthatsz személyes marketing-tanácsadásra. (egy kuponkódot kapsz, amit egy éven belül beszámítok)

Tudsz erre NEM-et mondani?

Ez nagyon megéri, kérem

A fenti gombra kattintva egy megrendelőfelületre jutsz. Kérjük, add meg az adataidat, küldünk egy levelet az utalási részletekkel, és miután megérkezett a tanfolyam díja, eljuttatjuk Hozzád a tanfolyam-csomagot az általad választott módon.

 

Kinek ajánljuk és kinek nem a tanfolyamot!

Annak a vendégháztulajdonosnak,

 • aki büszke a vendégházára, és szeretné, ha még több vendég tudna róluk, és jönne hozzájuk
 • aki több visszatérő vendéget szeretne
 • aki a holtszezonban is szeretné kiadni a szállását
 • aki nyitott arra, hogy új dolgokat tanuljon
 • akinek nincs saját marketingese, és maga foglalkozik ezzel
 • akinek van alapvető számítógépes ismerete (emailt tud írni, internetezik)

Kinek NEM ajánlott a tanfolyam

 • aki csak az árversenyben hisz, és egyre lejjebb viszi az árait
 • aki egyáltalán nem hisz abban, hogy változtatni tud a vendégháza jelenlegi foglaltságán, és nem is szeretne ezért tenni
 • akinek van saját, profi marketingese, aki eredményesen dolgozik
 • aki még soha nem használt emailt
 • aki még soha nem használt internetet

 

Ha az első csoportban vagy, klikkelj ide:

Ezt nekem találták ki, kérem

A fenti gombra kattintva egy megrendelőfelületre jutsz. Kérjük, add meg az adataidat, küldünk egy levelet az utalási részletekkel, és miután megérkezett a tanfolyam díja, eljuttatjuk Hozzád a tanfolyam-csomagot az általad választott módon.

Megrendelés

Kérlek, hogy rendeléshez az alábbi adatokat add meg, és emailben értesítünk a további teendőkről.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 8 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással az Otherways Hungary Kft.-vel kötöd (1153 Budapest, Pázmány P. u. 104/b.). Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 8 nap.