4 ÉVSZAKOS ONLINE UTAZÁSTERVEZŐ TUDÁSBÁZIS

text-box-2

Mi ez? Egy egyedülálló online képzés, ami segít neked abban, hogy sokkal jobban szervezd a várva várt utazásokat az év bármely szakában. Végre megtudhatod, hogyan legyél saját magad profi utazásszervezője!

Rég tudjuk, hogy az út maga a boldogság. De az az igazság, hogy az sem árt, ha nemcsak az út, hanem az ott tartózkodás (a szállás, a programok, az ellátás) is boldoggá teszi családodat, barátaidat. Egy családi, baráti nyaralás nem kevés pénzbe kerülhet, megszervezésével is sok idő mehet el. Nem véletlen, hogy az utazásszervezés vagy az idegenvezetés komoly szakma. Itt az idő, hogy az információk közti céltalan bolyongás helyett ellesd a profik trükkjeit.

Mikor ajánljuk neked az Online utazástervező tudásbázist?

 • Ha aggódsz azért, hogy az igényeiteknek legjobban megfelelő szállást választod-e.
 • Ha azt szeretnéd, hogy a szállás tényleg úgy nézzen ki, ahogyan azt a képen látod.
 • Ha meg akarod kímélni magatokat a rejtett pluszköltségektől.
 • Ha valóban meg akarod kapni azt a kikapcsolódást, nyugalmat, látványt, amit a hely kínálhat.
 • Ha nem akarod ott improvizálni a helyi programokat.

 

Az Online utazástervező tudásbázissal

minden szezonban

jobban szervezheted meg utazásaidat.

Jelentkezem

Miről lesz szó?

A kezedbe adunk egy olyan kidolgozott módszert és tudásanyagot, amivel gyerekjáték lesz megszervezned utazásaidat. Legyen szó nyaralásról, telelésről, bármilyen kiruccanásról. Akár romantikus elvonulás 2 főre, vagy közös út egy 18 fős társaságnak.

Eláruljuk, hogy teheted olcsóbbá a fapados utazást, mikor melyik légitársaságot érdemes választanod, hogy elkerüld a csapdákat

Bemutatjuk azokat a weboldalakat, ahol kizárólag kényelmes, tágas és színvonalas apartmanokat, szobákat, nyaralókat találsz szerte a világon. Végigvesszük, melyik hogyan működik, mit kell tenned a használatához, milyen költségei vannak.

Nagy hangsúlyt helyezünk a tervezésre, mert így lehet a legnyugodtabban és legolcsóbban eltölteni a pihenésre szánt időt. Ezáltal pénzt, biztonságot és nyugalmat ajándékozunk Neked!

Eláruljuk, pontosan mit nézz meg, és mit ellenőrizz ahhoz, hogy biztos lehess a szállás minőségében. Elmondjuk, hova fordulhatsz, ha helyszínen valamivel mégsem vagy elégedett.

Mutatunk egy pofonegyszerű módszert arra, hogyan legyen nyomtatott prospektusod, térképed, szállásjegyzéked a kiszemelt úti célról még utazás ELŐTT.

Megtudod majd, hogyan lehet egészen olcsó, de mégis színvonalas szállásokat találni, SŐT elárulunk itthon még kevéssé ismert módszereket, amivel ingyen szállhatsz meg.

Bemutatunk olyan fantasztikus új úti célokat, amelyeket ma még nem sokan ismernek, közel vannak és biztos, hogy minden családtagodnak tetszeni fognak. Megbeszéljük, hogyan szervezd az utazás alatti programokat, és hogyan lehet mindez olcsó, vagy teljesen ingyenes.

Felhívjuk a figyelmedet az utazástervezés rejtett csapdáira, és arra, hogyan kerüld el ezeket. + Olyan vadiúj trendekről számolunk be, amelyekről itthon még nagyon kevesen tudnak.

Az Online Utazástervező tudásbázis olyan tanfolyam, ami folyamatosan bővülő videókból áll, és amit később is felhasználhatsz útjaid jobb szervezéséhez.

Jelentkezem

Mikor és hol tartjuk a képzést?

Ez egy online, elsősorban videókon alapuló tanfolyam.

Akkor kezded el, amikor csak szeretnéd.
És bárhol, akár otthon, a karosszékben ülve is megszerezheted a tudást.

A videókat saját tempódban nézheted meg, semmit nem kell hozzá telepítened, csak rákattintani a tőlünk kapott linkekre, bármikor meg lehet állítani, vagy többször is újranézni.

Így akár minden utazás tervezése előtt előveheted az arra érvényes részt.

A videókhoz az év végéig bármikor hozzáférsz, az év vége után lehetőséged lesz megújítani az előfizetést a további videókért.

Jelentkezem

Kik állnak a képzés mögött?

Az Online Utazástervező Tudásbázis alapját a Szállás Másképp.hu alapítójának, Kádár Tímeának egyedülálló tudásanyaga képezi, a képzést a weboldal jelenlegi vezetői, Nagy-Brieger Éva és Kovács Viktória hozzák el neked.

Kádár Tímea – utazási szakértő

A SzállásMásképp.hu oldal alapítójaként és korábbi vezetőjeként évekig foglalkozott azzal, hogy itthon és külföldön különleges és takaros, mégis megfizethető szállásokat kutasson fel. Több száz jól sikerült vakáció megszervezése van a háta mögött, nem csak ismeri, de ki is próbálja a legújabb utazási trendeket. Utazási szakértőként rendszeresen hívják a médiába: TV2 Mokka, RTL Klub Reggeli, ATV, Petőfi Rádió, Mix magazin, Hetek, Haszon magazin stb. Közel 4 éve állandó szerzője az Éva magazin utazási rovatának is.

Nagy-Brieger Éva – a Szállás Másképp.hu vezetője

Az utazásmániás Vica újságíró végzettségű, a sajtóban töltött évei után több marketingügynökségeknél is pallérozta marketingtudását, majd operatív vezetőként dolgozott a piacvezető hazai tartalommarketing-ügynökségnél. Az utazás iránti szenvedélye élete első munkahelyén, egy utazási irodában kezdődött. Azt a brutális kitartást és elementáris szervezőképességet, amivel a marketing világa felruházta, új szenvedélyénél, a Szállás Másképp.hu oldal vezetésénél és a te utazásod megtervezésénél hasznosítja.

Kovács Viktória – a Szállás Másképp.hu vezetője

Viki már 14 évesen tudta, hogy az idegenforgalomban a helye. 21 évesen idegenforgalmi szakmenedzserként végzett, később idegenvezetőként szerzett értékes tapasztalatokat. Vicával a marketing területén keresztezték egymást útjaik, mivel a tartalommarketing-ügynökségen, Vica operatív vezető volt, Viki kreatív vezetőként dolgozott. Viki a Szállás Másképp.hu vezetése mellett jelenleg is aktívan dolgozik idegenvezetőként a világ több pontján is. Felbecsülhetetlen, naprakész tudást ad át neked útjaid minél jobb megszervezéséhez.

Hihetetlen mennyiségű szervezési tapasztalat, az utazási iránti szenvedély és naprakész információk egyetlen tudásbázisban.

Jelentkezem

Vélemények

Nagyon sok hasznos weboldal, ötlet volt, nagyon megérte az árát.

...a következő nyaralás tervezése könnyebb lesz.

Ideális időzítés és nagyon jó tippeket kaptam, amiket majd használok a nyaralásomhoz, köszönöm.

Hasznos volt, megérte az árát. Tetszett, hogy az inspirációra is kitért. Sokszor nincs ötletem, hogy hova menjek nyaralni, csak annyi hogy "valami jó helyre".

Remek volt, nagyon megérte az árát! Új volt a segítve utazás témája :)

Bár régebben elég sokat utaztam, tapasztalt utazónak éreztem magamat, mégis nagyon sok újdonságot hallottam, gyakorlati tudnivalókat, tippeket és ötleteket, nagyon megérte, az időtartam is pontosan megfelelő volt, nem túl rövid, nem túl hosszú. Bár hallgattam volna még a Timit az utakról és saját utazási tapasztalatairól.

Jelentkezem

Mennyibe kerül?

A 4 évszakos Online utazástervező tudásbázis ára mindössze bruttó 6.490 Ft.

Ezért az elképesztőan csekély árért cserébe egy hosszú évekig felhasználható tudást kapsz, mellyel ennek az összegnek a többszörösét takarítod meg utazásaid során a jobb szervezéssel.

Ezt kapod egy jobb útikönyv áráért:

 • Folyamatosan bővülő képernyővideótár, amiben részletesen bemutatjuk a szálláskeresőket, repjegyfoglalókat, inspirációs oldalakat, ingyenes szálláskeresőket
 • A bemutatott weboldalak listája jegyzetben
 • Kérdéslista, amit szálláskereséskor használhatsz
 • Kérdéslista, amit az utazás tervezéskor használhatsz
 • Utazási applikációk és blogok listája

Nem érdemes jelentkezned, ha:

 • Ha magad is rendszeresen állítasz össze utazásokat, keresel szállásokat. Ha tudod, mikor melyik weboldalt kell keresni, ha akár egy óra alatt megtalálod a számodra ideális úti célt, amiben nem is csalódsz majd.
 • Ha a családoddal töltött értékes idő helyett inkább napokat, heteket eltöltesz az idegtépő keresgéléssel, hogy a hatalmas netes információáradatból, többezres találatból megtaláld a legjobb utat, szállást.
 • Ha azt hiszed, hogy elég beírni ezeket a keresőbe, hogy megfelelő szállást kapj: eldugott kis vendégház vagy szállás 6 főre tengerparti kilátással úgy, hogy a nagyszülőknek is legyen egy külön lakrésze.
 • Ha úgy gondolod, hogy ez a tudás „úgyis fent van a neten”.

 

Végülis az utazásszervezés egy külön szakma!
De most megosztjuk Veled a szakmai titkokat a fő fortélyokat, a nyugodt, boldog családi nyaralásod érdekében:

Jelentkezem

Jelentkezz és ezekre is választ kapsz:

 • Hogyan lehetnek ingyenesek a legjobb programok?
 • Hova utazzunk, ha csak a hétvégére tudunk elugrani valahova?
 • Hol keressek olyan szállást, amelyiknek két külön háló helysége van, és van nappali, konyha?
 • Hogyan szállhatok meg ingyenesen egy toszkán vendégházban?
 • Mik a legutóbbi szabályozások a fapados repüléssel kapcsolatban?
 • Hogyan juthatok ingyen nyomtatott prospektusokhoz és térképekhez egy helyről?
 • Mikor kell extra költséget fizetnem szállásfoglaláskor?
 • Érdemes-e kuponos oldalakon utazást vennem?
 • Hogyan lehet elkészíteni egy egyszerű, gyakorlatias pénzügyi tervet az utazásra?

Tölts ki az űrlapot!

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 8 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással A Logical Kft-vel kötöd (1135 Budapest, Fáy köz 17.). Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 8 nap.